Inkubátorház

TOP 6.8.2-15-HM1-2016-00001
A SZAKKÉPZÉS MINŐSÉGÉNEK, HATÉKONYSÁGÁNAK ÉS VONZEREJÉNEK JAVÍTÁSÁT, AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁS TERJESZTÉSÉT CÉLZÓ HELYI PROGRAMOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum működtetésében a „Hódmezővásárhelyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása” című, TOP-6.8.2-15-HM1-2016-00001 számú pályázat keretében megnyílt Hódmezővásárhelyen az Oktató Inkubátorház.
Célja, hogy szakképzések széles választékát ajánlja tanulni vágyó felnőtteknek, akik vagy a munkanélküliségből keresnek kiutat, vagy az inaktivitás állapotát szeretnék hátuk mögött hagyni, vagy pályát készülnek változtatni, vagy épp a szakmai előrejutás reményében ülnének újra az iskolapadba.
Inkubátorházunk figyelemmel kíséri a hallgatókat a beiratkozástól kezdve az oklevél átvételéig, amennyiben igénylik, személyre szabott pedagógiai segítséget nyújtunk. Például ha az érdeklődők bizonytalanok abban, milyen irányban képezzék tovább magukat, kompetenciatesztet tölthetnek ki, ez megkönnyíti a döntést.
Minden hónap utolsó keddjén, 14:00h – 18:00h-ig várjuk leendő tanulóinkat Hódmezővásárhelyen a Városház utca 1. szám alatt, a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája épületében, a fsz. 6-os teremben.
Forduljanak hozzánk bizalommal, látogassanak el hozzánk, vegyék igénybe ingyenes szolgáltatásainkat.